Ново


Активация на най-новите модули при VW/Skoda - 9.2 инча.

Активация на онлайн услиги за цялата VW група.

Активация на навигационна функция за RMC системи.

Активация на CarPlay и Android Auto

какво правим ...


 • Ремонт на MMI 3G, MIB1 и MIB2 информационни системи монтирани в автомобилите от VW/Audi групата.

 • Смяна на регион на MMI 3G, MIB1 и MIB2 информационни системи монтирани в автомобилите от VW/Audi групата когато колата е внос от US,CN,JP и други.

 • Софтуерна адаптация и актуализация на MMI 3G, MIB1 и MIB2 информационни системи монтирани в автомобилите от VW/Audi групата.

често търсени ...


 • Смяна на регион

  Когато колата е внос от Америка, Китай, Япония или друг регион различен от Европа, навигационната система и радиото няма да работят коректно в България. Най-често проблема се изразява в невъзможност да се инсталира европейска карта, трудности и смущения при ползване на радиото поради разликата в честотнанта стъпка. В България честотната стъпка е през 0.1 kHz но в Америка тя е 0.2 kHz и така радиото не може да се настрои точно. Можем да извършим тази услуга на място или чрез изпращане на мултимедийният и радио модула по куриер.

 • CarPlay / Android Auto

  CarPlay / Android Auto за A3/A4/A5/A6/A7/Q5/Q7.

 • Ремонт

  Понякога нещата не се случват точно така както ги искате или както е написано някъде. Понякога настъпват и софтуерни или хардуерни проблеми в тези системи дори и да не сте правили нищо. В тези случаи ние може да помогнем с диагностика и ремонт.